Online školení 

Pomůžeme Vám snadno zvládnout téma

GDPR A ARCHIVACE DAT

ve mzdové účtárně

Ukázky ze školení GDPR a archivace dat ZDARMA

Čeká Vás hned několik témat

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  1. Právní úprava
  2. Definice pojmů - Osobní údaj, citlivý údaj , biometrický údaj, anonymní údaj,  subjekt údajů, správce údajů, zpracovatel údajů, pověřenec.
  3. Zpracování osobních údajů, uchovávání osobních údajů, archivace údajů, výmaz údajů (být zapomenut).
  4. Souhlas se zpracováním osobních údajů – kdy je nutný, kdy nikoliv.
  5. Povinnosti při zpracování osobních údajů
  6. Povinnosti při  zpracování citlivých údajů
  7. Práva subjektu údajů
  8. Likvidace osobních údajů
  9. Úřad pro ochranu osobních údajů
  10. Přestupky, správní delikty
  11. Kamerový systém
  12. Osobní spis, obsah spisu, ochrana osobních údajů v osobním spisu
  13. Inzerát a osobní údaje uchazeče o zaměstnání

ARCHIVACE DAT

  1. Právní úprava
  2. Základní pojmy - dokument, původce dokumentu, spisová služba, archiválie, archiv, registratura, archivní zpracování, označování dokumentů symboly A,S,V
  3. Evidence dokumentů, archivace dokumentů a vyřazování dokumentů
    • Archivace  analogová a digitální
    • Digitální archivace   vlastní a jiným subjektem a  povinnosti vůči  OSSZ
  4. Spisová služba –  pro veřejnoprávní  původce (jen stručně)
  5. Ochrana archiválií
  6. Archivační lhůty jednotlivých dokumentů mzdové a personální agendy
    • mzdový list, doklady o pracovněprávních náležitostech,
    • doklady o vzniku , trvání a ukončení PPV,
    • vnitřní předpisy,
    • prémiové řády,
    • docházka do zaměstnání,
    • doklady o pracovním volnu bez náhrady příjmu,
    • dovolenky,
    • důtky, výtky, pozitivní hodnocení zaměstnance,
    • pracovní výkazy,
    • účetní záznamy,
    • doklady o srážkách ze mzdy,
    • doklady  o zdravotním    pojištění a sociálním zabezpečení,  nemocenském pojištění,  ELDP, atd.
    • mzdové a účetní rekapitulace
    • výplatní lístky

Diskuze, odpovědi na dotazy

Školením Vás provede zkušená lektorka:

Ing. Růžena KLÍMOVÁ

Specialista na mzdy
Je absolventkou Vysoké školy ekonomické v Praze. Má více než 40 leté zkušenosti v oblasti mezd a pracovního práva. Mimo jiné pracovala jako vedoucí mzdového oddělení Ministerstva zahraničních věcí ČR a později také jako ministerský rada - metodik a specialista v oblasti zdravotního a nemocenského pojištění. V současné době přednáší mzdovou porblematiku a věnuje se publikační činnosti.

Na školení se seznámíte s problematikou ochrany osobních údajů v oblasti mzdové a personální agendy podle obecného nařízení EU, známého pod zkratkou GPPR, které nabylo účinnosti dne 25.5.2018.

Získáte informace, kdy je nutné mít souhlas se zpracováním osobních údajů, kdy je to nadbytečné, co je citlivý osobní údaj a jak je nutné s ním zacházet. Též se dozvíte,  jaké jsou archivační lhůty všech dokumentů v personální a mzdové agendě, jaké jsou formy archivace dat a  jak se provádí skartace dokumetů.

VIDEO ŠKOLENÍ

dostupné kdykoliv a kdekoliv

... stačí být online ...


Komu školení může pomoci?

  • mzdovým účetním;
  • personalistům;
  • zaměstnavatelům;
  • ostatním osobám, které chtějí získat informace v dané oblasti

Máte možnost se dozvědět: 

Ochrana osobních údajů

Jaké má důsledky změní obecného nařízení EU, známého pod zkratkou GPPR.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Kdy je nutné mít souhlas se zpracováním osobních údajů a kdy je to nadbytečné.

Archivační lhůty

Jaké jsou archivační lhůty všech dokumentů v personální a mzdové agendě.

Online školení je pro vás vhodné pokud...

  • ... nemáte čas za kvalitními kurzy někam cestovat.
  • ... nechcete sami dané informace vyhledávat.
  • ... Vám nevyhovuje někde 5 hodin sedět a poslouchat.
  • .. si potřebuje jet svým tempem a k videím se vracet.

Toto školení ocení, zejména ti, kteří...

  • ... se ve své práci zajímají o personální agendu
  • ... potýkají se s problematikou "ochrany osobních údajů".
  • ... provádějí archivaci a skartaci dokumentů.
  • ... chtějí se vyvarovat možných chyb ve své práci.

Naše školení jsou ověřená desítkami klientů a firem

Dává nám to punc věrohodnosti a Vám záruku spokojenosti

Ráda se k vám vracím, absolvovala jsem u vás již několik prezenčních školení a cítila jsem se tam vždy dobře. Školení jsou kvalitně organizovaná se skvělými lektory. Nyní jsem poprvé zkusila zvolit formu online školení (z kanceláře) a moc se mi to líbilo.
Iveta K.Účetní
Bylo fajn, že školení proběhlo formou online, že jsem nemusela v mrazivém počasí nikam cestovat a brzo vstávat. Vlastně celkově oceňuji fakt, že jsem školení mohla absolvovat z pohodlí domova, neboť v současné době musím být doma s dětmi.
Simona J.Účetní
Zúčastnila jsem se vašeho online školení poprvé a chci vám sdělit, že jsem byla maximálně spokojena. Chválím především skvělého lektora, organizaci i technickou podporu. Rozumné jsou i ceny vašich seminářů. Momentálně mám vybrané tři další kurzy.
Ladislava K.účetní

Jaké výhody má pro Vás naše online školení?

UKÁZKY ZDARMA

Video školení

Školení je ve formě videa, které si můžete pustit, kdy se Vám to bude hodit. A kdykoliv si můžete dát "pauzu".

Opakování

Školení si můžete pustit kolikrát bude potřeba. Na jednotlivá témata přeskočíte díky minutové stopáži.

Materiály, podklady

Všechny materiály a podklady ke školení budete mít pohromadě v členské sekci, nemusíte se bát, že je někde ztratíte.

Podpora

Pokud by náhodou něco nefungovalo, tak jak má, můžete se obrátit na naši podporu, která Vám bude k dispozici.

Zpětná vazba o Vašich znalostech

Všechno si totiž můžete procvičit ve znalostních testech (s odpověďmi na otázky), které také získáte.

Nemusíte nikam cestovat

Ke školení se můžete připojit z pohodlí domova, nebo z kanceláře.

Určitě také oceníte podrobnou minutovou stopáž videa

Video je velmi komplexní, zahrnuje bezmála 4 hodiny prezentace. Je velmi těžké udržet pozornost tak dlouho. Díky minutové stopáži si můžete školení rozdělit na kratší úseky, dle vlastních potřeb.

MINUTOVÁ STOPÁŽ:

  • 00:00:00
    Úvod
  • 00:00:04
    Aktualita – novinka ZP od 1.8.2022
  • 00:16:46
    GDPR – zákon
  • 00:32:27
    Vnitřní předpis – definice pojmů
  • 1:00:50
    Zvláštní kategorie osobních údajů
  • 1:07:20
    Správce a zpracovatel údajů
  • 1:10:07
    Povinnosti zaměstnavatele
  • 1:15:43
    Přehled nejdůležitějších OÚ
  • 1:52:22
    Práva subjektu údajů
  • 2:00:32
    Pověřenec, záznamy o činnostech zpracování
  • 2:05:53
    Kamerový systém
  • 2:08:38
    Záznam o instruktáži
  • 2:09:27
    Os. údaje pro provádění nem. poj. v souvislosti s GDPR
  • 2:12:23
    Smlouva o zpracování OÚ
  • 2:13:30
    Pověřenec pro ochranu OÚ
  • 2:28:53
    Pověřenec – jmenování
  • 2:31:57
    Neoprávněné požadavky subjektu údajů
  • 2:37:21
    Souhlas - zaměstnanec
  • 2:51:46
    Souhlas – uchazeč o zaměstnání
  • 2:54:23
    Osobní spis
  • 3:11:42
    Záznamy o zpracování
  • 3:21:31
    Archivace dat - 2018
  • 3:46:16
    Archivace dat - 2019
  • 3:58:24
    Doplňující informace
  • 4:14:19
    Rozloučení

Ukázky ze školení GDPR a archivace dat ZDARMA

A naše báječné lidské zázemí a podporu během školení

Jarka Hloužková

Jarka je Vám k dispozici na e-mailu podpora@skoleniproucetni.cz. Pokud byste během online školení potřebovali něco řešit, můžete se s důvěrou na ni obrátit.

Ke školení Vám přidáme bonusy v hodnotě 1 650 Kč ZDARMA

Rádi si své klienty hýčkáme a děláme jim radost. 🙂 

BONUS #2: AKTUALITY V PRACOVNĚPRÁVNÍCH VZTAZÍCH od roku 2022

Náš úspěšný kurz roku 2022 s JUDr. Jaroslavem Stránským, Ph.D.

V běžném prodeji  1 150 Kč, pro Vás nyní zdarma.

BONUS #3: Slevový kupón

Slevový kupón v hodnotě 500 Kč na jakékoli video školení v naší nabídce.

Dostanete od nás možnost ušetřit 500 Kč, můžete si za ně udělat nějakou radost. 

Pojďme si tedy ještě zopakovat, co vše dostanete

  • Samotné školení
    Online školení GDPR a archivace dat ve mzdové účtárně , které bude přístupné po dobu aktuálnosti prezentovaných informací (obvykle 6 - 12 měsíců).
  • Video včetně minutové stopáže
    Video školení, ke kterému se můžete kdykoliv vrátit.
  • Materiály
    Písemné podklady a materiály od lektora v elektronické podobě.
  • Technickou podporu
    V případě jakýchkoliv potíží nám můžete zavolat nebo napsat a my obratem pomůžeme.
  • Bonus v hodnotě 1 150 Kč ZDARMA
    Úspěšné video školení: AKTUALITY V PRACOVNĚPRÁVNÍCH VZTAZÍCH od roku 2022
  • Bonus v hodnotě 500 Kč ZDARMA
    Slevový kupon v hodnotě 500 Kč na jakýkoliv kurz v naší nabídce.

Teď už Vás určitě zajímá cena

Online školení GDPR a archivace dat ve mzdové účtárně získáte spolu se dvěma bonusy v hodnotě 1 650 Kč ZDARMA právě teď za pouhých

2 150 Kč (bez DPH)

2 602 Kč (vč. DPH)

Jak to vše bude probíhat...

Objednáte si školení

Po online objednávce kurzu Vás vyzveme k jejímu zaplacení. Nejrychlejší je platit kartou.

Zaplatíte ho

Po úhradě školení Vám do e-mailu přijde vyúčtovací faktura.

Dostanete přístup
a materiály

E-mailem také obdržíte přístup do členské sekce, kde najdete video školení a veškeré materiály a bonusy.

Školení může začít

Dle Vaší potřeby se můžete začít školit. Pustit si video, pročíst materiály. V případě dotazů se můžete obrátit na podporu.

Těšíme se na Vás na online školení

GDPR A ARCHIVACE DAT

ve mzdové účtárně

Ing. Růžena Klímová

LEKTORKA

Mgr. Jarka Hloužková

PODPORA